miercuri, 21 septembrie 2011

Masaj

In cadrul cabinetului incerc sa creez o atmosfera cat se poate de placuta si speciala,garantand maxima responsabilitate si profesionalism.
Tipuri de masaj practicate in cabinet:
Masaj reflexogen este un tip de masaj terapeutic prin care sunt deblocate canalele energetice si eliminate acumularile de toxine din organismul uman.
Prin manevre de masaj reflexogen sunt stimulate punctele reflexogene ceea ce duce la imbunatatirea circulatiei sanguine, la facilitarea transportului de toxine si la eliminarea lor,la inlaturarea stresului.
Masaj somatic (de relaxare)
creeaza o stare de relaxare profunda,imbunatateste circulatia sanguina si pe cea limfatica prin eliminarea toxinelor din corpul uman.
Este recomandat tuturor persoanelor indiferent de varsta.
Masaj anticelulitic
este efectuat prin manevre terapeutice specifice luptand impotriva acumularii de apa toxine si grasime la nivelul tesutului adipos(celulita).Cu ajutorul acestor manevre se diminueaza stratul de grasime si se distrug celulele adipoase fara spargerea capilarelor (fara vanatai)
Masaj terapeutic 
cuprinde manevre terapeuticecare sunt aplicate in functie de afectiunea tratata  si stadiul bolii si are ca obiectiv ameliorarea  sau vindecarea  completa.
Drenaj limfatic 
reprezinta o tehnica de masaj terapeutic prin care limfa este directionata catre colectoarele limfatice mari.Se efectueaza manual sau cu ajutorul unor aparate de drenaj limfatic si actioneaza asupra lanturilor de ganglioni limfatici.Actioneaza  cu succes si asupra edemelor.
Tehnica Cyriax (masaj transversal profund)
actioneaza asupra zonei traumatizate exact pe punctul dureros.
EFECTE  BENEFICE  ALE  MASAJULUI:
#  ameliorarea migrenelor si cefaleelor,
# eliminarea toxinelor:
# imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice:
# inducerea unei stari de bine (fizic si emotional);
# reducerea stresului ,
# diminuarea contracturilor si eliminarea tensiunii musculare;
# cresterea mobilitatii articulare;
# inlaturarea oboselii mentale si fizice;
# imbunatatirea capacitatii de concentrare;
Metoda Shiatsu
Este un tip de presopunctura care actioneaza asupra punctelor profunde de pe meridianele energetice.
Aceasta metoda controleaza starea interna a organismului prin manipularea tesuturilor externe si are ca efect relaxarea generala a organismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu